Hippe kamerplanten

Je hebt planten en je hebt hippe kamerplanten; bij Plant Rebelz zijn we van de laatste categorie. Naast tientallen trouwe stamgasten vind je bij ons ook een heleboel hippe kamerplanten voor je plant party. Kamerplanten die met namen die bij binnenkomst meteen al een verpletterende indruk maken. Kortom, hippe kamerplanten die élke plant party een tandje rebelser maken.

Hippe kamerplanten: van stek tot eigen plek

Onze planthunters speuren de hele wereld af naar de hipste kamerplanten, die we vervolgens in eigen kas kweken en grootbrengen. Ook de stekken telen we zelf. Alleen zo kunnen we opperbeste kwaliteit waarborgen. We zijn buitengewoon betrokken bij onze kroost, we zien ze opgroeien en uitbloeien tot sterke volwassen kamerplanten, groot en groen genoeg om op kamers te gaan. Bij jou, bijvoorbeeld!

Hippe kamerplanten voor op de groei
Een volwassen kamerplant in huis nemen is leuk (en praktisch), maar je eigen stek zien opgroeien is minstens zo bijzonder. Met onze doe-het-lekker-zelf pakketjes ben je plant parent vanaf het prille begin. Je ontvangt meerdere stekjes die je thuis grootbrengt tot grote hippe kamerplanten.

Tropische en hippe kamerplanten; haal de tropen in huis

Kamerplanten hebben van zichzelf al een behoorlijk tropen gehalte. Toch zitten er een paar exemplaren bij waar je urban jungle hartje sneller van gaat kloppen. Denk aan hippe kamerplanten zoals de bananenplant. Kamerplanten met zulke hippe bladeren nemen je meteen mee naar de tropische gebieden van Brazilië en Afrika.

Met de hippe kamerplanten van Plant Rebelz ben je gegarandeerd van groene toppers die zorgen voor een natuurlijke touch in huis. Ons enorme assortiment Ficussen en Alocasia’s zorgen voor een heuse jungle party. Maar ook onze Caladiums hangen de slingers voor je op. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder en mega exclusief!

Diervriendelijke kamerplanten
Een kamerplant in huis nemen is één ding, maar om hem in levende lijven te houden is natuurlijk hetgeen wat je allerliefste wilt. Nu kunnen wij ons goed voorstellen dat je naast een hippe kamerplant ook nog een pluizenbollige dierenvriend hebt rondlopen. Vastberaden om zijn territorium te bewaken en verdedigen. Het laatste wat je wilt is dat je nieuwe plant-genoot in de klauwen van jouw viervoeter terechtkomt. Bedenk daarom van te voren goed waar je jouw nieuwe kamerplant gaat neerzetten.

Ook niet geheel onbelangrijk wanneer je huisdieren hebt, is om na te gaan of de kamerplant die je koopt giftig is. Er zijn namelijk een aantal hippe kamerplanten die vervelende klachten kunnen veroorzaken. Maar goed nieuws: gelukkig zijn er nog veel meer kamerplanten die helemaal dier-proof zijn en je dus met een gerust hart kunt neerzetten. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Handige verzorgingstips

Speciaal voor de groentjes onder ons vind je in ons assortiment hippe kamerplanten voor iedereen. Dus of je nu een ster bent in de verzorging of misschien wel ietsje minder of zelfs een mislukking. Zelfs dan vind je nog een hippe kamerplant die bij jou past. Spit eens door onze verzorgingstips – van natuurlijke voeding tot voldoende daglicht – en style je urban jungle af met serieus goed stylingadvies. Bij Plant Rebelz leren wij jou je planten te verzorgen als een pro!

Planten-Verzorgingstips