Close
Skip to content

Schaduwplanten

Op zoek naar een toffe schaduwplant? Goed nieuws! In het assortiment van Plant Rebelz vind je een heleboel stoere en rebelse planten die prima in de schaduw kunnen overleven.

Nog nooit van de term schaduwplanten gehoord? Geen zorgen, we nemen het je niet kwalijk. Of je nu een Mama Botanica of een Groen Groentje ben, wij leren jou alles over planten. Dus ook over schaduwplanten. Tja, schaduwplanten, ze bestaan echt. Ideaal voor dat ene donkere hoekje waar je nog wat groen mist. Meer weten over schaduwplanten? Lees dan snel verder, we vertellen je er alles over.

Wat zijn schaduwplanten?
In tegenstelling tot de meeste kamerplanten kunnen schaduwplanten prima overleven op een plekje zonder zon. Ok, geen enkele plant houdt het natuurlijk lang vol zonder licht. Dus een klein beetje indirect licht is een must. 

Kamerplanten voor in de schaduw

Meer weten over schaduwplanten? Wij vertellen je graag meer over deze waanzinnige blikvangers. Er zijn namelijk een heleboel kamerplanten die gewend zijn aan een donkere omgeving. De roots van deze schaduwplanten liggen in de donkere gebieden van de jungle. Hier zijn ze opgegroeid in de onderste lagen van het woud. En, ja je snapt het al. Hier komt natuurlijk geen direct zonlicht. Mazzel voor ons, zo kunnen wij elk hoekje omtoveren tot een ware Urban Jungle.

Nooit meer sjouwen met schaduwplanten

Kamerplanten in je vensterbank zijn zó 2019. Tegenwoordig willen we genieten van groen op elke plek in huis. Dankzij de botanische schaduw toppers a.k.a. schaduwplanten kun je elk donker hoekje van je huis omtoveren tot een ware Urban Jungle. 

Bestel je favoriete schaduwplanten bij Plant Rebelz
Je hebt schaduwplanten en je hebt schaduwplanten. Bij Plant Rebelz zijn we van de laatste categorie. Daarom shop je bij ons alleen de allertofste schaduwplanten. Stuk voor stuk uniek en geleverd in absolute top conditie. We leveren ze als boodschappen, gewoon tot aan de deur. Scheelt jou weer een hoop gedoe én pijn in je rug. Nu kun jij je bezighouden met wat je écht belangrijk vindt, online planten shoppen bijvoorbeeld!

Ontdek onze tips

Geen groene vingers? Geen probleem!

Planten-Verzorgingstips